Klä på register med mobilnummer

Beställ nummersättning av era befintliga listor

Klä på register med mobilnummer och få på så sätt ett mer användbart register där ni även kan kontakta personerna via telefon. Genom att klä på era befintliga register med mobiltelefonnummer så får ni ett mer användbart register där ni dela kan kontakta personerna via telefon eller alternativt jobba med utskick via sms.

Vi klär på era register med aktuella mobilnummer som är möjliga att köra mot NIX-Registret, om ni inte redan har en relation med personerna i registret.

Läs mer om att klä på register med mobilnummer och gör er förfrågan på denna sida: Nummersättning

Adressetiketter – adresslappar – klisteretiketter… Kärt barn har många namn men gemensamt för dem alla är att det är praktiskt att beställa med självhäftande adressetiketter när man köper adressregister som ska användas för till exempel reklamutskick. Oavsett vilken typ av register som ska beställas så kan vi leverera med självhäftande adressetiketter som ett tillval till registret. Vi levererar tydliga etiketter av bra kvalitet och ni har dem normalt med posten ca 2 dagar efter vi levererat ert digitala register.

Kontakta oss angående klä på register med mobilnummer...

Använd formuläret nedan för att kontakta er angående klä på register med mobilnummer. Det går även bra att ställa frågor i chatten till höger eller kontakta oss via e-post till info@adressleverantoren.se alternativt på telefonnummer 070-598 12 22.

Fastighetsregistret i Gävle AB

Fastighetsregistret i Gävle sammanställer, marknadsför och förädlar fastighetsinformation från flera källor så som till exempel Lantmäteriet och Bolagsverket. Vi levererar information om fastighetsägare, samfällighetsföreningar, bostadsrättsföreningar, bostadsrättsinnehavare debiteringslängder och information knutna till fastigheterna. Här finns mer information om vad vi erbjuder:

Köpa adressregister

Våra återförsäljare och samarbetspartners erbjuder en mängd register inom vitt skilda områden och ni kan läsa mer om möjligheterna på följande sidor:

Klä på register med mobilnummer

Det finns flera fördelar med att klä på ett register med mobiltelefonnummer

  • Du kan nå ut till många människor på en gång: Med hjälp av ett register med mobiltelefonnummer kan du enkelt och snabbt nå ut till många människor på en gång, vilket ökar dina chanser att sälja din produkt eller tjänst.
  • Du kan rikta din marknadsföring mot en specifik målgrupp: Genom att välja att klä på ett register med mobiltelefonnummer kan du rikta din marknadsföring mot en specifik målgrupp, så att du når ut till de mest intressanta kunderna för din produkt eller tjänst.
  • Du kan nå personer när som helst: Med ett register med mobiltelefonnummer kan du nå personer när som helst, vilket ger dig en stor flexibilitet i din marknadsföring.
  • Du kan mäta resultatet av din marknadsföring: Genom att använda ett register med mobiltelefonnummer kan du enkelt mäta resultatet av din marknadsföring, så att du kan se vad som fungerar och vad som inte fungerar.
  • Du kan bygga upp en relation med dina kunder: Genom att använda ett register med mobiltelefonnummer kan du bygga upp en relation med dina kunder, vilket kan öka deras lojalitet mot din produkt eller tjänst.