Köpa adresser till företag

Köp adresser till företag

Köpa adresser till företag gör ni enkelt genom att fylla i vårt formulär. Adresserna till företagen levereras som standard i Excel med adressen till företagets säte. Företagsadresserna går att filtrera fram utifrån ett flertal variabler så att resultatet blir en lista med adresser till företag som på bästa sätt passar in på er målgrupp. Vi hjälper er att köpa rätt adresser till företag utifrån följande variabler:

  • Geografiskt läge (län, kommun, postort)
  • Omsättning på företagen
  • Antal anställda
  • Branschtillhörighet

Våra register över företag uppdateras kontinuerligt alla månader om året och innehåller uppgifter om alla företag och organisationer i Sverige. Komplettera registret med e-postadresser och välj om ni vill köpa adresser till enbart företagens huvudkontor eller välj att även ta med alla filialer. Om företagens eventuella fastighetsinnehav är intressant för er verksamhet så kan vi komplettera med fastighetsinnehav och arealer.

Läs mer om att köpa adresser till företag på denna sida: Företagsregistret

Adressetiketter – adresslappar – klisteretiketter… Kärt barn har många namn men gemensamt för dem alla är att det är praktiskt att beställa med självhäftande adressetiketter när man köper adressregister som ska användas för till exempel reklamutskick. Oavsett vilken typ av register som ska beställas så kan vi leverera med självhäftande adressetiketter som ett tillval till registret. Vi levererar tydliga etiketter av bra kvalitet och ni har dem normalt med posten ca 2 dagar efter vi levererat ert digitala register.

Kontakta oss angående att köpa adresser till företag

Använd formuläret nedan för att kontakta er angående köpa adresser till företag. Det går även bra att ställa frågor i chatten till höger eller kontakta oss via e-post till info@adressleverantoren.se alternativt på telefonnummer 070-598 12 22.

Fastighetsregistret i Gävle AB

Fastighetsregistret i Gävle sammanställer, marknadsför och förädlar fastighetsinformation från flera källor så som till exempel Lantmäteriet och Bolagsverket. Vi levererar information om fastighetsägare, samfällighetsföreningar, bostadsrättsföreningar, bostadsrättsinnehavare debiteringslängder och information knutna till fastigheterna. Här finns mer information om vad vi erbjuder:

Köpa adressregister

Våra återförsäljare och samarbetspartners erbjuder en mängd register inom vitt skilda områden och ni kan läsa mer om möjligheterna på följande sidor:

Köpa adresser till företag

Ni kan även köpa adresser till företag med våra färdiga etiketter.

Passa på att beställa med en eller flera uppsättningar av printade adressetiketter som är färdiga att klistra på era utskick eller kuvert. På så sätt kan ni enkelt göra flera utskick till hela eller delar av registret över företag.