Tvätta adresser

Beställ registervård av era adressregister

Om ni upplever att era utskick kommer i retur och att telefonnumren inte fungerar är de dags att tvätta adresser. En god registervård gör att reklamutskicken kommer fram och det går att nå era kunder via telefon eller SMS. Hos oss kan ni tvätta era adresser där vi även markerar upp vilka poster i registren som förmodligen bara är att radera. Bättre att bearbeta de kunder som verkligen finns kvar än att skicka försändelser till personer/företag som inte längre finns kvar på orten.

I och med att vi gör registervård på era adresser så kan man fundera på om de ska uppdateras med information som ni inte tidigare haft men som kan hjälpa er i er marknadsföring. Kontakta oss så prata vi mer om att tvätta adresser.

Adressetiketter – adresslappar – klisteretiketter… Kärt barn har många namn men gemensamt för dem alla är att det är praktiskt att beställa med självhäftande adressetiketter när man väljer att tvätta sina adresser som ska användas för till exempel reklamutskick. Oavsett vilken typ av register som ska beställas så kan vi leverera med självhäftande adressetiketter som ett tillval till registret. Ett tips kan vara att passa på att beställa två uppsättningar etiketter vid köp av adresser då priset stiger marginellt för en extra uppsättning som kan användas för ytterligare adresser för utskick. Vi levererar tydliga etiketter av bra kvalitet och ni har dem normalt med posten ca 2 dagar efter vi levererat ert digitala register.

Kontakta oss gärna på denna sida för att prata adress tvätt med oss: Registervård Adressleverantören

Kontakta oss angående att tvätta adresser

Använd formuläret nedan för att kontakta er angående tvätta adresser. Det går även bra att ställa frågor i chatten till höger eller kontakta oss via e-post till info@adressleverantoren.se alternativt på telefonnummer 070-598 12 22.

Fastighetsregistret i Gävle AB

Fastighetsregistret i Gävle sammanställer, marknadsför och förädlar fastighetsinformation från flera källor så som till exempel Lantmäteriet och Bolagsverket. Vi levererar information om fastighetsägare, samfällighetsföreningar, bostadsrättsföreningar, bostadsrättsinnehavare debiteringslängder och information knutna till fastigheterna. Här finns mer information om vad vi erbjuder:

Köpa adressregister

Våra återförsäljare och samarbetspartners erbjuder en mängd register inom vitt skilda områden och ni kan läsa mer om möjligheterna på följande sidor:

Tvätta adresser

Varför ska man tvätta sina adresser?

”Tvätta adresser” är en uttryck som används för att beskriva en process där man renodlar en lista med adresser genom att ta bort icke-existerande eller ogiltiga adresser. Denna process kan innebära att man kontrollerar och uppdaterar adresserna mot ett officiellt register, som exempelvis fastighetsregistret, eller genom att sätta adresserna i samband med andra data för att se om de är korrekta.

Detta kan göras för att säkerställa att man har en exakt och aktuell lista med adresser, som kan användas för direktmarknadsföring, försäljning eller annat syfte. Adresserna kan också kontrolleras för att se om de är duplicerade eller om de är föremål för suppression (t.ex. om personen önskar inte ta emot direktmarknadsföring)

Sammantaget syftar ”tvätta adresser” på att verifiera och uppdatera en lista med adresser för att säkerställa att de är korrekta och användbara för det ändamål man har.

Kontakta oss gärna på denna sida för att prata om att tvätta adresser med oss: Registervård Adressleverantören