Adresser till Sveriges skolor

Beställ adresser till Sveriges skolor

Adresser till Sveriges skolor går att beställa som ett komplett register eller som ett urval av vissa årskurser eller geografiska områden. Adresserna till Sveriges alla skolor uppdateras kontinuerligt och innehåller de allra senaste förändringarna vid beställningstillfället.

Man kan välja att köpa hela registret över alla Sverige skolor alternativt utifrån skolornas indelning.

Adressetiketter – adresslappar – klisteretiketter… Kärt barn har många namn men gemensamt för dem alla är att det är praktiskt att beställa med självhäftande färdigprintade adressetiketter när man köper adresser till Sveriges skolor som ska användas för till exempel reklamutskick. Oavsett vilken typ av register som ska beställas så kan vi leverera med självhäftande adressetiketter som ett tillval till registret. Ett tips kan vara att passa på att beställa två uppsättningar etiketter vid köp av adresser då priset stiger marginellt för en extra uppsättning som kan användas för ytterligare adresser för utskick. Vi levererar tydliga etiketter av bra kvalitet och ni har dem normalt med posten ca 2 dagar efter vi levererat ert digitala register.

Läs mer om adresserna till Sveriges alla skolor på denna sida: Skolregistret

Kontakta oss angående adresser till Sveriges skolor

Använd formuläret nedan för att kontakta er angående adresser till Sveriges skolor. Det går även bra att ställa frågor i chatten till höger eller kontakta oss via e-post till info@adressleverantoren.se alternativt på telefonnummer 070-598 12 22.

Fastighetsregistret i Gävle AB

Fastighetsregistret i Gävle sammanställer, marknadsför och förädlar fastighetsinformation från flera källor så som till exempel Lantmäteriet och Bolagsverket. Vi levererar information om fastighetsägare, samfällighetsföreningar, bostadsrättsföreningar, bostadsrättsinnehavare debiteringslängder och information knutna till fastigheterna. Här finns mer information om vad vi erbjuder:

Köpa adressregister

Våra återförsäljare och samarbetspartners erbjuder en mängd register inom vitt skilda områden och ni kan läsa mer om möjligheterna på följande sidor:

Sveriges Skolor

Hur många skolor finns det i Sverige?

Enligt Statistiska centralbyrån fanns det totalt cirka 7200 skolor i Sverige år 2020. Fördelningen mellan olika typer av skolor varierar beroende på geografiskt område och åldersgrupp.

  • Grundskolor (förskoleklass till och med 9:e klass) utgör den största gruppen av skolor i Sverige, med cirka 6500 skolor.
  • Gymnasieskolor (gymnasieskola och yrkeshögskola) utgör den näst största gruppen med cirka 1000 skolor.
  • Förskolor är den minsta gruppen med cirka 600 skolor.

Det är viktigt att notera att det finns ett antal olika typer av skolor inom varje kategori, inklusive kommunala skolor, friskolor och skolor med särskilda inriktningar som musikskolor och idrottsgymnasier. Fördelningen mellan dessa olika typer kan variera mellan olika regioner och kommuner i Sverige.