Bostadsrättsföreningar e-postadresser

Köpa register över bostadsrättsföreningar med e-postadresser

Bostadsrättsföreningar e-postadresser – Att skicka e-postreklam till bostadsrättsföreningar är ett fantastiskt sätt att nå ut till styrelsemedlemmar på bostadsrättsföreningarna i Sverige och är med tiden mycket kostnadseffektivt. Till skillnad mot ett vanligt postalt utskick via till exempel Post Nord så går e-postadresserna att använda om och om igen för flera kampanjer under flera år men ett porto med posten måste man köpa för varje utskick.

När man köper ett register över bostadsrättsföreningar med e-postadresser så gör man en investering för många kampanjer under en period av flera år. I och med antalet kampanjer man kan göra med ett e-postregister i jämförelse med posten portokostnad så bör man beräkna kostnaden för e-postadresserna till bostadsrättsföreningarna på att man kommer att göra 10 kampanjer eller fler när man beräknar ROI (Return on Investment).

Läs mer om att köpa register över bostadsrättsföreningar med e-postadresser på följande sidor:

Hela Sverige

Olika län

Alla kommuner

Kontakta oss

Använd formuläret nedan för att kontakta er angående bostadsrättsföreningar e-postadresser. Det går även bra att ställa frågor i chatten till höger eller kontakta oss via e-post till info@sverigesfastighetsregister.se alternativt på telefonnummer som finns på denna sida

Fastighetsregistret i Gävle AB

Fastighetsregistret i Gävle sammanställer, marknadsför och förädlar fastighetsinformation från flera källor så som till exempel Lantmäteriet och Bolagsverket. Vi levererar information om fastighetsägare, samfällighetsföreningar, bostadsrättsföreningar, bostadsrättsinnehavare debiteringslängder och information knutna till fastigheterna. Här finns mer information om vad vi erbjuder:

Köpa adressregister

Våra återförsäljare och samarbetspartners erbjuder en mängd register inom vitt skilda områden och ni kan läsa mer om möjligheterna på följande sidor:

bostadsrättsföreningar e-postadresser