e-postadresser bostadsrättsföreningar

Beställ e-postadresser till bostadsrättsföreningar

e-postadresser bostadsrättsföreningar går att beställa för en enklare, snabbare och billigare marknadsföring till bostadsrättsföreningarnas styrelsemedlemmar. Med vår e-postregister till bostadsrättsföreningar så går det att nå ut till ca 30 000 styrelsemedlemmar på omkring 5 000 bostadsrättsföreningar i Sverige. Priset för varje utskick ni gör som når ut till 30 000 styrelsemedlemmar ligger på under en krona per styrelsemedlem, att jämföra med ett postalt utskick där bara portot ligger en bra bit högre än så.

Adresserna är av generell typ för att vara GDPR anpassade och för att inte sluta fungera när styrelsemedlemmar byts ut.

e-postadresser till bostadsrättsföreningar går att beställa antingen för hela Sverige, enstaka län eller för valfria kommuner.

Läs mer om möjligheterna med e-postadresser på följande sidor:

Hela Sverige

Alla län i Sverige

Valfria kommuner

Kontakta oss angående e-postadresser bostadsrättsföreningar

Använd formuläret nedan för att kontakta er angående e-postadresser bostadsrättsföreningar. Det går även bra att ställa frågor i chatten till höger eller kontakta oss via e-post till info@sverigesfastighetsregister.se alternativt på telefonnummer som finns på denna sida

Fastighetsregistret i Gävle AB

Fastighetsregistret i Gävle sammanställer, marknadsför och förädlar fastighetsinformation från flera källor så som till exempel Lantmäteriet och Bolagsverket. Vi levererar information om fastighetsägare, samfällighetsföreningar, bostadsrättsföreningar, bostadsrättsinnehavare debiteringslängder och information knutna till fastigheterna. Här finns mer information om vad vi erbjuder:

Köpa adressregister

Våra återförsäljare och samarbetspartners erbjuder en mängd register inom vitt skilda områden och ni kan läsa mer om möjligheterna på följande sidor:

e-postadresser bostadsrättsföreningar