Köpa adresser för utskick

Beställ adresser för utskick

Vi har adressregister till både till privatpersoner och till företag. Köpa adresser för utskick är ett bra sätt att skapa bra kampanjer med säkra resultat. Adresser levererar vi som standard i Excelformat med information om postadress, namn på VD, omsättning och information om antal anställda. Registren uppdateras kontinuerligt och när ni köper adresser för utskick så levererar vi en avbild i realtid över hur marknaden ser ut just då för att ni ska få ett bra resultat på utskicken.

Adressetiketter – adresslappar – klisteretiketter… Kärt barn har många namn men gemensamt för dem alla är att det är praktiskt att beställa med självhäftande adressetiketter när man köper adresser som ska användas för utskick. Oavsett vilken typ av register som ska beställas så kan vi leverera med självhäftande adressetiketter som ett tillval till registret. Vi levererar tydliga etiketter av bra kvalitet och ni har dem normalt med posten ca 2 dagar efter vi levererat ert digitala register.

Oavsett vilken typ av adresser ni ska köpa för era utskick så får ni bra förslag när ni gör en förfrågan hos Adressleverantören som ni hittar här: Adressleverantören i Sverige AB

Läs även om Adressregister och GDPR på denna sia: Beställa adressregister

Kontakta oss angående att köpa adresser för utskick

Använd formuläret nedan för att kontakta er angående köpa adresser för utskick. Det går även bra att ställa frågor i chatten till höger eller kontakta oss via e-post till info@adressleverantoren.se alternativt på telefonnummer 070-598 12 22.

Fastighetsregistret i Gävle AB

Fastighetsregistret i Gävle sammanställer, marknadsför och förädlar fastighetsinformation från flera källor så som till exempel Lantmäteriet och Bolagsverket. Vi levererar information om fastighetsägare, samfällighetsföreningar, bostadsrättsföreningar, bostadsrättsinnehavare debiteringslängder och information knutna till fastigheterna. Här finns mer information om vad vi erbjuder:

Köpa adressregister

Våra återförsäljare och samarbetspartners erbjuder en mängd register inom vitt skilda områden och ni kan läsa mer om möjligheterna på följande sidor:

Köpa adresser för utskick

Köpa adresser för utskick

För att optimera effekten av ditt utskick är det viktigt att nå rätt målgrupp och ha rätt adress uppdaterad. Låt oss hjälpa dig att hitta dina kunder. Vi har adresser från många olika register och får information om alla de adressändringar som årligen görs. Köp adresser och rikta ditt budskap till en utvald målgrupp. Sannolikheten för att få en bra effekt på kampanjer ökar med riktade budskap till en utvald målgrupp. Vi har adresserna både till fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, privatpersoner och företag kan hjälpa dig att nå just din målgrupp.