Telefonnummersättning

Beställ telefonnummersättning av befintliga adressregister

Telefonnummersättning av befintliga eller nya adressregister. När ni beställer telefonnummer sättning så tar vi ert befintliga adressregister och klär på registret med mobiltelefonnummer. Beroende på om ert register innehåller tidigare kunder eller andra mottagare så kan vi levererar NIX-fria mobilnummer eller alla mobilnummer.

Vi använder oss av telefonoperatörernas register för vår telefonnummersättning vilket ger er de allra senaste uppdateringarna.

Kontakta oss för att beställa telefonnummersättning på denna sida: Kontaktsida

Kontakta oss angående telefonnummersättning

Använd formuläret nedan för att kontakta er angående telefonnummersättning. Det går även bra att ställa frågor i chatten till höger eller kontakta oss via e-post till info@adressleverantoren.se alternativt på telefonnummer 070-598 12 22.

Fastighetsregistret i Gävle AB

Fastighetsregistret i Gävle sammanställer, marknadsför och förädlar fastighetsinformation från flera källor så som till exempel Lantmäteriet och Bolagsverket. Vi levererar information om fastighetsägare, samfällighetsföreningar, bostadsrättsföreningar, bostadsrättsinnehavare debiteringslängder och information knutna till fastigheterna. Här finns mer information om vad vi erbjuder:

Köpa adressregister

Våra återförsäljare och samarbetspartners erbjuder en mängd register inom vitt skilda områden och ni kan läsa mer om möjligheterna på följande sidor:

Telefonnummersättning

Telefonförsäljningens historia

Telemarketing, även känt som telefonförsäljning, började användas i USA under 1900-talet. Det innebar att företag använde sig av telefonen för att kontakta potentiella kunder och försöka sälja deras produkter eller tjänster. I början var det vanligt att företag använde sig av en stor kontaktlista och ringde upp många människor i hopp om att hitta en kund.

När telemarketing kom till Sverige under 1960-talet, var det främst stora företag som använde sig av det som ett verktyg för att öka sina försäljningar. Då som nu, var det vanligt att företag använde sig av en kontaktlista och ringde upp potentiella kunder för att presentera sina produkter eller tjänster.

Det var vanligt att man använde sig av en fast telefonlinje och man ringde manuellt till alla nummer, och det var också vanligt att man använde sig av telemarketing som ett verktyg för att generera leads, och inte nödvändigtvis för att generera försäljning direkt.

Kontakta oss för att beställa telefonnummersättning på denna sida: Kontaktsida